Bell Schedules

Teacher Conference Times
Description / Period Start Time End Time Length
PK 8:20 AM 9:05 AM 45 min
K 12:30 PM 1:25 PM 55 min
1st 10:00 PM 10:55 PM 55 min
2nd 1:25 PM 2:20 PM 55 min
3rd 10:55 AM 11:50 AM 55 min
4th 9:05 AM 10:00 AM 55 min
5th 2:25 AM 3:20 AM 55 min
Lunch Times
Description / Period Start Time End Time Length
PK 10:40 AM
K 10:50 AM
1st 11:00 AM
2nd 11:15 AM
3rd 11:50 AM
4th 12:10 AM
5th 12:15 PM
Morning Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
Morning Assembly 7:40 AM 7:45 AM 5 min